Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Pjesmarrësit nga Kosova po marrin pjesë në konferencën Policy Dialogue on Alingning Priorities in the Western Balkans.

Konferenca Policy Dialogue on Alingning Priorities in the Western Balkans.

Sot, në Sarajevë, po zhvillohen punimet e konferencës ndërkombëtare ku po marrin pjesë vendet e rajonit dhe me gjerë lidhur me politikat prioritare që lidhen me tre tema kryesore: Digjitalizimi, Agjendën e Gjelbër dhe Shoqërinë e Shëndoshë.

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit Policy Answers/Politikat që japin përgjigje të financuar nga Horizon Europe, ku kontribut të rëndësishëm jep edhe Instituti Riinvest. Nga Kosova, në këtë konferencë të nivelit të lartë po merr pjesë një delagacion prej 8 personave nga Qeveria dhe Instituti Riinvest. Arritjet dhe prioritet e Kosovës, u prezantuan nga Lulëzon Jagxhiu, nga zyra e Kryeministrit, kurse antarët tjerë; Muhamet Mustafa, Alban Hashani, Luan Shllaku, Halim Mahmuti, Shqipe Gashi, Afrim Berisha, Agim Kukaj po japin kontributet e tyre në puntoritë lidhur me Dixhitalizimin, Agjendën e Gjelbër dhe Shëndetësinë.

Image

 

Arkiv

Tryezë diskutimi në kuader te iniciativës rajonale ’’Partneriteti për një Rajon Konkurrues’’

Më shumë

Forumi i Palëve të Interesit i Projektit ''Policy Answers"

Më shumë

Krijojmë diferencë me projektin Policy Answer!

Më shumë

Green Talk: Dekarbonizimi dhe taksa e karbonit

Më shumë

Konferenca e Institutit Riinvest: Drejt avancimit të mjedisit kërkimor dhe inovacioneve në Kosovë

Më shumë

INSTITUTI RIINVEST FUQIZON PROJEKTET PER ZBATIMIN E AGJENDËS SË GJELBËR PËR BALLKANIN PERËNDIMOR

Më shumë

Rreth suksesit të trajnimit Policy Answers: Pjesëmarrësit shfaqin projekt propozime inovatore

Më shumë

RIINVEST JEP INPUTE NË LIDHJE ME PROGRAMIN KOMBËTAR KËRKIMOR NË KOSOVË

Më shumë

Tryezë diskutimi rreth Draft Strategjisë për Zhvillim Industrial në Kosovë 2023-2030 si dhe publikimin e ri të Institutit te Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare (wiiw)

Më shumë

SI TË FITONI MBËSHTETJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE NGA HORIZON EUROPE?

Më shumë

Përgatitja e aplikimeve dhe zbatimi i projekteve në Horizon Europe

Më shumë

Thirrje për Aplikim: Shkolla e Gjelbër

Më shumë

KONKURS PËR HULUMTUES/E

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë