Instituti për Hulumtime Zhvillimore Riinvest

Lajme

Dokufest

Riinvest avokon kundër korrupsionit në "Dokufest"

Dokufest dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri të Hapur  (KFOS), së bashku me Grupin “Koha”, kanë organizuar panele diskutimi me tema që eksplorojnë aspekte kyçe të korrupsionit në Kosovë dhe botë.
Në ditën e parë të diskutimit, u diskutua rreth nivelit të lartë të korrupsionit të shtetit, abuzimit me pushtet dhe manipulimet për të mbetur në pozitë, ku në cilësinë e panelistit i ftuar ishte Lumir Abdixhiku – Drejtor Ekzekutiv në Institutin Riinvest.

Image

Ndërsa në ditën e dytë të diskutimit, është diskutuar rreth studimeve mbi investimet kapitale të publikuara nga Instituti Riinvest dhe organizata “Çohu”. Po ashtu, gjatë panelit të diskutimit: “Trajtoje me kujdes! Është pronë e qytetarëve” janë shfaqur animacionet e serisë “Punët e qeverisë në 1 minutë”, të dala nga këto katër studime. Në cilësinë e panelistit, i ftuar është Alban Hashani – Drejtor i Hulumtimeve në Institutin Riinvest.

Image

Animacionet mund ti shikoni në linkun në vazhdim:

 

Arkiv

Zyrtarizohet marrëveshja ndërmjet Riinvest dhe Institutit të Vienës për Studime Ekonomike (wiiw)

Më shumë

Mbahet tryeza "Ndërmarrësia e grave"

Më shumë

Prezantohen gjetjet e raportit "Përgjigje ndaj sfidave ekonomike" dhe "Terapi për shëndetësinë"

Më shumë

Publikohet raporti "Gratë në Tregun e Punës"

Më shumë

Njoftim nga mbledhja e Bordit të Institutit RIINVEST

Më shumë

Aktivizimi i Burimeve te Zhvillimit Ekonomik

Më shumë

Nënshkruajnë Marrëveshje për publikimin e Pasqyrës Makroekonomike

Më shumë

Instituti Riinvest lanson Platformën e të Dhënave dhe Aplikacion për Mobil

Më shumë

Forumi Ekonomik i Grave anetaresohet ne Keshillin Kombetar per Zhvillim Ekonomik

Më shumë

Sa është e hapur qeveria e Kosovës?

Më shumë

Inaugurohet Forumi Ekonomik i Gruas

Më shumë

Vlerësimi i Korrupsionit ne Kosovë

Më shumë

Përputhshmëria e prioriteteve të qeverisë qendrore me ato të qeverive lokale

Më shumë

Shkarko Raportin

Ekipi Ynë